Qui som?

Cia.Tager som un grup d’Animadors/es autogestionat, que des de fa més de 10 anys ens dediquem al món de l’Animació, oferint un servei professional, diferenciat i de qualitat.

Més informació, consulta el desplegable: Tager infografia [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”image_grid” images=”2981,2993,2747,2423,2789,2707″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Què ens defineix?

– QUALITAT                                          – FLEXIBILITA

– ASSESSORAMENT                           – PROXIMITAT

– EXPERIÈNCIA                                   – SENSIBILITAT

– PROFESSIONALITAT                      – I MOLTA DIVERSIÓ 

 

Com ho fem?

]Ens caracteritzem per oferir un servei flexible i una gestió propera.]Ho fem possible gràcies a la nostra organització horitzontal, cooperativa i sense intermediaris.

Creiem fermament que cada esdeveniment és únic, així que treballem perque també sigui inoblidable.

Alhora fomentem valors de creixement personal, respecte i solidaritat a través del joc i la diversió com a eines universals de transformació social.[

…Més enllà…?

[/vc_column_text][vc_column_text] Així com hem tingut l’oportunitat de portar els nostres espectacles per gran part del territori català, també hem pogut internacionalitzar el nostre art, recorrent diversos països de l’Amèrica Llatina (Brasil, Uruguai, Argentina i Xile) 2016 i el Nepal 2019.

Més 150 espectacles en contextos molt diversos; faveles, zones allunyades, marginals, en risc d’exclusió social, escoles, centres culturals, associacions de veïns… amb l’objectiu de fer arribar la cultura i les arts escèniques allà on no arriben tant, ja que tots tenim dret d’accedir a la cultura, als espectacles, a l’animació!

A més a més, sempre que hem pogut, hem fomentat un intercanvi no monetari, però alhora molt ric en somriures, abraçades, mirades de complicitat, amor… i també aliments, transport… i allò que hem anat necessitant per seguir el nostre camí.

“El camí et dóna el que necessites, ni més ni menys”.

Així doncs, hem pogut donar i rebre, sobretot rebre, dels qui menys (materialment parlant) tenen, per poder-nos enriquir de l’experiència i la seva saviesa.

“Menys és més”.

 Hem sortit de la nostra zona de confort, per tornar més forts a casa. Amb moltes ganes d’oferir més qualitat artística i humana. Seguirem buscant nous reptes i horitzons.

Si voleu apropar-vos un xic més a aquestes vivències, podeu veure aquests dos enllaços.

Documental Nepal 2019

  Amèrica Llatina 2017

ONG’s amb les que col·laborem: 

Somriures Nòmades. www.somriuresnomades.org   

Dinàmic Internacional  www.dinamicinternacional.org

P.A Nepal www.panepal.org

Hugging Nepal www.huggingnepal.org

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]