Roger Funky
Roger Funky
2020-10-01
Verified
Ha estat un experiencia increible. Tager es el millor animador infantil que m’he trobat mai, i tinc 5 fills i numeroses festes “d’amigets”. Sap tindrel’s ocupats amb molta habilitat, molt carinyo, saber fer, i es arribar i oblidar-te dels teus nens. S’ho passen en gran i no anyoren als pares. Genial !!!! Gracies Tai, ets el millor....Roger
Montserrat Sánchez Pestaña
Montserrat Sánchez Pestaña
2020-09-28
Verified
Hola! Vam contractar els Serveis de Tager per una comunió que vam fer ahir! L’atenció en l’assessorament per triar espectacle, facilitat per comunicar-nos i l’espectacle han estat excel.lents! Els nens/es molts contents, se’ls va posar a la butxaca, i a grans també! Moltes gràcies
MAI-TANT Teatre
MAI-TANT Teatre
2020-09-23
Verified
Els Tagers són fantàstics! Vols animar una festa amb màgia, cançons i show assegurat? Contacta amb CIA TAGER tracte familiar i resultat espectacular!
Marta Gonzalez
Marta Gonzalez
2020-09-19
Verified
Súper bona experiència i molt recomenable. Van respondre inmediatament i ens van adaptar l’espectacle al públic que érem! Ens van fer passar una molt bona estona! Moltes gràcies i segur que ens tornem a veure!!! Marta (St Pere Vilamajor)
Blai Castell i Granados
Blai Castell i Granados
2020-09-15
Verified
Tager Animacions és la cirereta del pastís de qualsevol festa, dinàmics, divertits i sempre amb un somriure! Converteix la teva festa amb un instant bonic màgic i inoblidable amb la CIA Tager!!!
Associació Dinàmic
Associació Dinàmic
2020-09-14
Verified
Com a entitat, hem col·laborat amb la Companyia Tager en vàries ocasions i per diferents serveis, i sempre hem estat molt contentes amb en Tai i en Gerard. Aquest estiu hi hem treballant molt més sovint a través de tallers, espectacles i animacions personalitzades, i ens ha encantat l'experiència. Hi trobem professionalitat, responsabilitat, il·lusió, empatia i moltes ganes de compartir el seu projecte. Repetirem segur!
MARIA LOURDES MANUBENS COSTA
MARIA LOURDES MANUBENS COSTA
2020-09-12
Verified
Van venir a fer l'espectacle a la comunió de la nostra filla i va ser genial. Va entretenir a tota la familia, tant a xics com a grans. Saben que s'ha de fer en tot moment i adaptar l'espectacle als convidats. Molt recomanable, gent molt professional. Sense cap dubte tornaríem a comptar amb ells si tornem a necessitar un entreteniment.
Marc Gonzalez
Marc Gonzalez
2020-09-04
Verified
Ferran Jordà Barber
Ferran Jordà Barber
2020-09-03
Verified
Grup d'animació "d'Edició Limitada". Un vi jove amb l'essència del millor reserva. Si el que es vol és assegurar una BONA FESTA i/o una MÀGICA CELEBRACIÓ aquest grup no us defraudarà! ;) Gran ventall de possibilitats d'actuacions i activitats tant per nens/es com per grans, per celebracions privades com per festes populars. Tracte exquisit i que de ben segur que els recomanareu com estic fent jo ara. Espero trobar-me'ls ben aviat! NO PLEGUEU MAI! Què en els temps que corren, us necessitem! :):):)
Yaiza Gómez
Yaiza Gómez
2020-08-23
Verified
Els hem contractat per fer una activitat especial al casal d'estiu i sens dubte repetiriem!! Un espectácle molt divertit i participatiu. Totes les infants, tant grans com petits ho han passat genial. Han al•lucinat amb la màgia i s'ho han passat d'allò més bé amb els acudits, les danses,... Cal dir que les monitores també ho hem passat pipa!!! 🥳 Un 10!! 🔝

Proveïdors Recomanats

×