Roger Funky
Roger Funky
2020-10-01
Verified
Ha estat un experiencia increible. Tager es el millor animador infantil que m’he trobat mai, i tinc 5 fills i numeroses festes “d’amigets”. Sap tindrel’s ocupats amb molta habilitat, molt carinyo, saber fer, i es arribar i oblidar-te dels teus nens. S’ho passen en gran i no anyoren als pares. Genial !!!! Gracies Tai, ets el millor....Roger
Montserrat Sánchez Pestaña
Montserrat Sánchez Pestaña
2020-09-28
Verified
Hola! Vam contractar els Serveis de Tager per una comunió que vam fer ahir! L’atenció en l’assessorament per triar espectacle, facilitat per comunicar-nos i l’espectacle han estat excel.lents! Els nens/es molts contents, se’ls va posar a la butxaca, i a grans també! Moltes gràcies
MAI-TANT Teatre
MAI-TANT Teatre
2020-09-23
Verified
Els Tagers són fantàstics! Vols animar una festa amb màgia, cançons i show assegurat? Contacta amb CIA TAGER tracte familiar i resultat espectacular!
Marta Gonzalez
Marta Gonzalez
2020-09-19
Verified
Súper bona experiència i molt recomenable. Van respondre inmediatament i ens van adaptar l’espectacle al públic que érem! Ens van fer passar una molt bona estona! Moltes gràcies i segur que ens tornem a veure!!! Marta (St Pere Vilamajor)
Blai Castell i Granados
Blai Castell i Granados
2020-09-15
Verified
Tager Animacions és la cirereta del pastís de qualsevol festa, dinàmics, divertits i sempre amb un somriure! Converteix la teva festa amb un instant bonic màgic i inoblidable amb la CIA Tager!!!

Proveïdors Recomanats

×