Qui som?

Companyia Tager som un grup d'Animadors/es autogestionat, que des de fa més de 10 anys ens dediquem al món de l'Animació, oferint un servei professional, diferenciat i de qualitat.

Com ho fem?

Ens caracteritzem per oferir un servei flexible i una gestió propera.Ho fem possible gràcies a la nostra organització horitzontal, cooperativa i sense intermediaris.

Creiem fermament que cada esdeveniment és únic, així que treballem perque també sigui innoblidable.

Fomentem valors de creixement personal, respecte i solidaritat a través del joc i la diversió com a eines universals de transformació social.


Què ens defineix?

  • QUALITAT

  • FLEXIBILITAT

  • ASSESSORAMENT

  • PROXIMITAT

  • EXPERIÈNCIA

  • SENSIBILITAT

  • PROFESSIONALITAT

  • I MOLTA DIVERSIÓ !!

Ens presentem

Tai


Hola a tots i totes jo soc el Tai, un noi molt animat.

Des de que era petit me rodejat de jocs, màgia i rialles i ara que ja soc gran no he deixat que això desaparegui malgat el pas del temps.

Sabent que aquesta era la meva vocació vaig decidir titular-me amb un grau superior d’animador sociocultural, tot compaginat els estudis amb casals infantils, extraescolars artístiques i sobretot cursos de màgia.

Amb tota aquesta experiència acumulada em vaig veure amb cor de crear la companyia TAGER, on em sento acompanyat i realitzat, fent el que realment m’agrada!!

Salut i molta màgia!

Gerard


Hola, sóc en Gerard Puigdomènech Sanjúan (En Xaxi Xixarrus), vaig néixer a Barcelona ara fa uns quants anys i en fa més de 10 que em dedico al món de l’animació.

Aquesta passió començà gràcies als meus orígens a l’agrupament escolta, on vaig fer les meves primeres pallassades i representacions. Finalment vaig decidir professionalitzar-me en el món de l’animació i vaig estudiar el Grau Superior d’Animació Sociocultural, complementant-ho amb tallers de pallasso, guitarra i cursos de màgia!

Tot aquest bagatge em serveix per poder dedicar-me al que realment m’apassiona, que és, fer-ho passar bé, rient, jugant, ballant, al·lucinant... i fer-ho tant amb petits/es com amb més grans.

Em sento agraït amb totes aquelles persones que han confiat en mi i amb l’equip de Cia. Tager, ja que m’han acompanyat a crèixer i puc seguir-ho fent dins i fora dels espectacles!

l'Origen

Tot va començar quan una amiga ens va preguntar si podiem fer de monitors durant el seu casament, per tal que la canalla estigués entretinguda. 

No érem conscients que aquella boda del 30 de juliol del 2010, canviaria les nostres vides: després de l’animació, cansats però contents, vam rebre una molt bona valoració per part de la canalla, famílies, parella de nuvis i l’administració de la casa. Tant, que ens van proposar de seguir oferint de forma habitual els nostres serveis d’animació. 

I a partir d’aquell dia, va començar el nostre viatge.

Vivències sense fronteres

Així com hem tingut la oportunitat de portar els nostres espectacles a gran part del territori català, també hem pogut internacionalitzar el nostre art recorrent diversos països de l'Amèrica Llatina (Brasil, Uruguai, Argentina i Xile) el 2016 i al Nepal el 2019.

Foren més de 150 espectacles en contextos molt diversos (faveles, zones perifèriques, en risc d'exclusió social, escoles, centres culturals, associacions de veïns/es...) amb l'objectiu de fer arribar la cultura i les arts escèniques allà on no hi arriben sovint, per tal de reivindicar el dret d’accés universal a la cultura, als seus espectacles i a l'animació!

I en aquest context de reivindicació social, pels nostres espectacles vam fomentar un intercanvi no monetari però molt ric en somriures, abraçades, mirades de complicitat, amor… i també aliments, transport i allò que necessitàvem per seguir el nostre camí.

D’aquest manera, vam sortir de la nostra zona de confort per tornar més experimentats a casa,  amb moltes ganes d'oferir més qualitat artística i humana.


Per si voleu apropar-vos un xic més a aquestes vivències:

  • L’art de saber riure, Nepal, 2019

  • La revuelta en Rio Gallegos, Argentina 2107

Actualment seguim col.laborant amb:

×